Schouwburg OdeonTerug naar het overzicht

Schouwburg Odeon bruist, raakt en verbind.
Schouwburg Odeon is het culturele hart van de stad. Waar je overdag terecht kunt voor een goede kop koffie, informatie over het culturele aanbod, concerten in de foyer of om te werken, maar vooral is de stadsschouwburg een fijne plek om te zijn en om de kinderen kennis te laten maken met theater. 

Bijna elke zondag kan je de huismuis "Ody" vinden in de Foyer van Odeon. Aansluitend een voorstelling voor alle kinderen. Benieuwd geworden welke voorstellingen er eerdaags spelen? Klik dan op "paarse" button om naar de website van Schouwburg Odeon te gaan

Ga je naar een voorstelling in de schouwburg Odeon? Hier nog een leuke tip!
De kans is dat je in de Kids Foyé belandt! Vanaf een uur voor aanvang vinden er -onder begeleiding van een club enthousiaste vrijwilligers- verschillende activiteiten rondom de voorstellingen plaats. De ene keer is dat knutselen of een spel spelen, de andere keer kleuren of verkleden. Zo kunt je, terwijl je een oogje in het zeil houdt, lekker aan de leestafel gaan zitten met een kop koffie, kletsen met wat vrienden of met een goed boek op één van de Chesterfields plaatsnemen.

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle
Openingstijden Klik op de "paarse" button voor overzicht van programma kindervoorstellingen in Schouwburg Odeon. Prijs Wisselend per voorstelling. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt tijd voor de herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Herfst tips en uitjes