Valentijn ProductiehuisTerug naar het overzicht

Warme, knusse voorstellingen voor kinderen!
Elke voorstelling bij Valentijn Productiehuis is verrassend anders, maar de sfeer is altijd warm en knus. Er valt veel te beleven. De ene keer spelen handpoppen of knuffels de hoofdrol, een andere keer veranderen eenvoudige lappen, kartonnen vormen of zelfs doodgewone aardappelen in levendige figuren.

Soms is de speler verteller, soms tegenspeler van de poppen. Bijpassende muziek, aanstekelijke humor en originele decors maken het sfeervolle geheel compleet. Positieve thema’s staan centraal zoals, geloof in jezelf, moed en vertrouwen. 

Tip! Productiehuis Valentijn organiseert ook aansprekende workshops voor iedereen die meer wil leren over de magie van het poppenspel en de vele mogelijkheden die het biedt in bijvoorbeeld het (speciaal) onderwijs en cultureel werk.


Valentijn Productiehuis

Tuinweg 79
7944 AC Meppel
Openingstijden Wisselend. Nieuwsgierig wat er speelt? Klik op de "paarse" button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt tijd voor de herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Herfst tips en uitjes