Sportief en gezellig uitje?Terug naar het overzicht

Zin in een sportief en gezellig uitje met het hele gezin? Kom boulderen!
Boulderen is een creatief en gezellig alternatief voor de sportschool. Boulderen verbetert je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, behendigheid, coördinatie en gevoel voor evenwicht.

Boulderen is in korte tijd immens populair geworden. De korte klimroutes zijn puzzels die je oplost met kracht, denkwerk en techniek. Bij boulderen gebruik je geen touw en klimgordel. Dikke valmatten onder de wanden van 4 meter hoog zorgen voor veiligheid.Er is geen diploma nodig. Je krijgt een korte uitleg en kunt daarna meteen aan de slag.

Alleen komen is geen probleem, voor boulderen heb je geen partner nodig. Desalniettemin boulder je zelden alleen. Met andere bezoekers puzzelen op een boulder en kijken hoe zij het doen, maken het een gezellige sport.
Goeie muziek, lekkere koffie, een ruim aanbod speciaalbier en een chille loungebar maken Boulderhal Roest tot de ultieme sportieve hangplek.

Boulderen is toegankelijk voor bijna alle leeftijden. Vanaf 12 jaar mag je zelfstandig boulderen. Van 8 t/m 11 jaar mag je boulderen onder begeleiding van een volwassene. Jeugd van 5 tot en met 17 jaar kan deelnemen aan onze jeugdgroepen. Voor de kleinsten is er een gezellige speelhoek. 

Meer info? Klik op de roze website button!

Boulderhal Roest

Marsweg 10
Zwolle
Openingstijden Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt tijd voor de herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Herfst tips en uitjes