icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Fruittuin Verbeek OldebroekTerug naar het overzicht

Kom het beleven in de Fruittuin en Boerderijwinkel Verbeek in Oldebroek!
Kom het beleven op de boerderij! Het woord boerderij geeft al aan dat je hier te maken heeft met een plek waar iets te beleven valt. Waar het gezellig is, waar je wat kunt leren en waar je het gezellig hebt met het hele gezin. Producten rechtstreeks van het land, en houdbare producten zonder kleur-, geur-, en smaakstoffen. Dat is wat zij belangrijk vinden en ze constant hun best voor doen. Dus kortom puur, smaakvol en eerlijk!

Fruit plukkken & tuincafe

Maar beleven is meer; Zelf je eigen zachtfruit- of appels plukken, zelf de boomgaard verkennen. Daarna fijn met zijn allen in het tuincafe. Waar je heerlijke pure fruitsappen, een fruitijsje, koffie/thee, fruitgebak of een boerenbroodje kan nutten. Zowel binnen als buiten hebben zij vele gezellige zitjes waar je tot rust kunt komen.


Boomgaard Speeltuin

De kinderen kunnen zich volop uitleven op onze vernieuwde boomgaard-speeltuin. Zij hebben een heuse trap-trekker parcours aangelegd, is er een air trampoline aangelegd, hebben zij de klimbomen uitgebreid en kunnen er heuse ‘zand-taartjes’ gemaakt worden in de zandkeuken.

Nieuwsgierig wat en wanneer je samen met het gezin fruit kan plukken? Klik op de 'roze' website button.

Tip! Binnenkort een feest op de agenda staan? Zoekt je een unieke feestlocatie die welgelegen ligt met een huiselijke sfeer? Dan ben je bij hun aan het goede adres!

Fruittuin Verbeek

Vierhuizenweg 5
8096 RP Oldebroek
Openingstijden Zie website. Prijs Entree gratis. Geen eigen consumpties meenemen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderen thuis | Lockdown

Kinderen thuis | Lockdown

In verband met het coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat er nog wel kan én delen we thuistips. Check ze hier!

Ontdek de tips hier