Fruittuin Verbeek OldebroekTerug naar het overzicht

Kom het beleven in de Fruittuin en Boerderijwinkel Verbeek in Oldebroek!
Kom het beleven op de boerderij! Het woord boerderij geeft al aan dat je hier te maken heeft met een plek waar iets te beleven valt. Waar het gezellig is, waar je wat kunt leren en waar je het gezellig hebt met het hele gezin. Producten rechtstreeks van het land, en houdbare producten zonder kleur-, geur-, en smaakstoffen. Dat is wat zij belangrijk vinden en ze constant hun best voor doen. Dus kortom puur, smaakvol en eerlijk!

NIEUW Kraak de code!

Leer spelenderwijs meer over het telen van fruit. Door hun boomgaard loopt een interactieve kraak de code speurtocht. De speurtocht is leuk voor jong & oud, leuk om te doen als gezin maar ook met vriendjes en vriendinnetjes.

Voor de speurtocht hoeft niet gereserveerd te worden. Je kan je melden in de boerderijwinkel. De speurtocht kost € 2,- per kind. Alle vragen en codes opgelost en uit eindelijk het oplossing woord gevonden? Laat je antwoord in de winkel zien en we hebben een leuk presentje voor de deelnemende kinderen.

Let op! De speurtocht kan pas gedaan worden als het terras, speeltuin & boomgaard ook geopend zijn.

Fruit plukken & tuincafe

Maar beleven is meer; Zelf je eigen zachtfruit- of appels plukken, zelf de boomgaard verkennen. Daarna fijn met zijn allen in het tuincafe. Waar je heerlijke pure fruitsappen, een fruitijsje, koffie/thee, fruitgebak of een boerenbroodje kan nutten. Zowel binnen als buiten hebben zij vele gezellige zitjes waar je tot rust kunt komen.


Boomgaard Speeltuin

De kinderen kunnen zich volop uitleven op onze vernieuwde boomgaard-speeltuin. Zij hebben een heuse trap-trekker parcours aangelegd, is er een air trampoline aangelegd, hebben zij de klimbomen uitgebreid en kunnen er heuse ‘zand-taartjes’ gemaakt worden in de zandkeuken.

Nieuwsgierig wat en wanneer je samen met het gezin fruit kan plukken? Klik op de 'roze' website button.

Tip! Binnenkort een feest op de agenda staan? Zoekt je een unieke feestlocatie die welgelegen ligt met een huiselijke sfeer? Dan ben je bij hun aan het goede adres!

Fruittuin Verbeek

Vierhuizenweg 5
8096 RP Oldebroek
Openingstijden Zie website. Prijs Entree gratis. Geen eigen consumpties meenemen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente uitjes in en om Zwolle!

Lente uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in en om Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!