• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Heuveltjesbosbad BalkbrugTerug naar het overzicht

Het Heuveltjesbosbad in Balkbrug, een van de mooiste openluchtzwembaden van Nederland!
Het Heuveltjesbosbad gaat per 1 juni weer open! Onder voorbehoud van de regels die dan van kracht zijn ten aanzien van het Coronavirus (COVID-19)

Het Heuveltjesbosbad is mooi gelegen in het Reestdal. Door de gunstige ligging tussen de bomen, is het bij een beetje zon al goed vertoeven op het zwembad.

Het Heuveltjesbosbad is in 2013 en 2015 uitgeroepen tot het “Mooiste openluchtbad van Nederland”.

Verwarmde baden

Het Heuveltjesbosbad heeft drie baden, een diepbad met springkuil, een ondiepbad en een peuterbad. Alle baden zijn verwarmd.Het bad heeft twee duikplanken, een lange glijbaan, een brede familieglijbaan en een peuterbad met veel verschillende speeltoestellen.


Grote speeltuin

Op het zwembad is een grote speeltuin aanwezig. De smaakmakers van de speeltuin zijn de airtrampoline, het beachvolleybalveld en de pannakooi.

Kiosk

In de kiosk van het zwembad is snoep, ijs en drinken te koop. Je mag je eigen eten en drinken meenemen naar het zwembad. Het is verboden om alcohol of alcohol gerelateerde dranken mee te nemen naar het zwembad.

Minder Validen en Parkeren

Het Heuveltjesbosbad heeft gratis parkeerplek voor auto’s en fietsen. Voor beiden zijn er ook elektrische laadpalen. Er zijn invalidenparkeerplaatsen vlakbij de ingang, een rolstoelvriendelijk pad,  een trap om het water makkelijk te betreden en een tillift.

Een echte topper dus om heerlijk met de kids te zwemmen!

Nieuwsgierig? Kik op de roze button!

Heuveltjesbosbad

Meppelerweg 60
7707 CP Balkbrug
Openingstijden Zie website! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in en om Zwolle

Zomervakantie in en om Zwolle

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes hier