Klompenpad De KrimTerug naar het overzicht

Een ontdekkingstocht op het Het Klomenpad bij Hoeve Bosman in de Krim! TIP!

Ontdekkingstocht Hoeve Bosman in de Krim

Een weekendje of weekje naar Overijssel of Drenthe? Dan mag een ontdekkingstocht op de Hoeve Bosman in De Krim absoluut niet ontbreken. Tijdens een ontdekkingstocht op Het Klompenpad ontdek jij en de kinderen door middel van een leuk routeboekje de boerderij en het boerenleven. Extra leuk: haal je diploma voor ‘Opperstalmeester!’ en voel je voor een dagje een echte boer.


Ontdek de boerderij en het boerenleven in Overijssel

Weet jij wat er allemaal moet gebeuren op een boerderij? Wat eten koeien en paarden? Hoe wordt ijs gemaakt? Vind het antwoord op al deze vragen tijdens de interactieve ontdekkingstocht op de boerderij. Door middel van een routeboekje en infoborden kom jij allerlei dingen over het boerenleven te weten. Beantwoord je alle vragen goed en voer je de opdrachten goed uit? Dan verdien jij een diploma ‘Opperstalmeester’ en een eigengemaakt ijsje! Hoe zij het ijs maken zie je bij deelname aan de ontdekkingstocht op de Hoeve Bosman op een DVD. Het keuren van hun heerlijke ambachtelijke boerenijs is meteen een mooie afsluiter van deze heerlijke dag.


Kom langs in het voor- en hoogseizoen

Vanaf de meivakantie tot aan het einde van de zomervakantie is Het Klompenpad geopend tijdens de openingstijden van de winkel. Wanneer u op één van de omliggende campings verblijft of toevallig in de buurt bent, mag u altijd langskomen. Ook als u een bezoekje wilt brengen aan onze boerenwinkel en boerenmarkt of gewoon zin hebt in een lekker ijsje, kopje koffie of kopje thee. De prijs voor de ontdekkingstocht op de boerderij bedraagt € 4,50 per persoon. Kinderen van 2-4 jaar kosten € 2,50. In het seizoen kunt u zich melden zonder afspraak in de winkel van onze ijsboerderij.

Meer info? Klik op de roze website button!

Hoeve Bosman

Posthoornweg 38
7781 PK De Krim
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt tijd voor de herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Herfst tips en uitjes