• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Theater- Muscialles ZwolleTerug naar het overzicht

Kom naar Jeugdtheaterschool Zwolle. Samen spelen, samen maken.
Jeugdtheaterschool Zwolle geeft lessen in de podiumkunsten (theater & musical) aan kinderen en jongeren van 8 t/m 21 jaar op verschillende niveaus. Er zijn verschilende leslocaties in de wijken en het centrum van Zwolle. Ook zijn er leslocaties in Ommen, Hasselt, Dalfsen, Raalte, Nieuwleusen, Hattem en Nijverdal. 

De jeugdtheaterschool is een plek waar deelnemers zichzelf kunnen zijn, samen plezier beleven, waar in veiligheid grenzen worden afgetast en confrontaties worden aangegaan. De ontwikkeling van creativiteit draagt bij aan de culturele diversiteit en ontwikkeling van niet alleen het individu maar ook de stad.

De de meeste lessen en cursussen zijn voor iedereen toegankelijk, er wordt met een duidelijke visie en leerlijn gewerkt. De Vooropleiding Theater en de Vooropleiding Musical en zijn ervoor om jongeren met talent, op het hoogst mogelijke niveau te brengen. De Theaterwerkplaats is het platform / productiehuis voor jonge makers. Het is de plek in de stad en de regio waar talenten van kinderen en jongeren tot 21 tot ontwikkeling komen.

Lessen worden gegeven door een vast team van HBO opgeleide vakdocenten die ervaring hebben in het werken met kinderen en jongeren en die verschillende disciplines binnen het werkveld beheersen, zowel als docent, als regisseur of als uitvoerend artiest.

Informatie over al hun lessen en workshops vind je via de roze website button.

Jeugdtheaterschool Zwolle


Zwolle
Openingstijden Zie website. Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in en om Zwolle

Zomervakantie in en om Zwolle

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes hier