Klimmen, spelen, zwemmenTerug naar het overzicht

Een dagje Heidepark voor het hele gezin! Van klimmen, spelen en zwemmen! Ontdek ze snel.

Klimmen

Met 4 parcours is in ons klimbos voor iedereen wel een uitdaging te vinden. Klimmen, klauteren, wiebelen of met de zipline over de zwemplas vliegen. Alle elementen zijn aanwezig in hun klimbos!

Spelen

Vanuit het Kabouterdorp kunnen via het Kabouterpad de kabouters bezocht worden. Dit is een leuke activiteit voor kinderen vanaf de leeftijd dat ze kunnen lopen tot en met de leeftijd van 6 jaar. Hieraan zijn wel kosten verbonden. Vanaf het Kabouterdorp is geen toegang tot het zwemgedeelte mogelijk. Kinderen kunnen hier veilig spelen. Zelf kun je, vanaf het nabij gelegen terras, genieten van de spelende kinderen en de lekkernijen uit de kiosk.


Zwemmen

Zwemmen in een natuurbad is behalve dat het zwemmen in de buitenlucht betekent ook een zwembeleving zonder chloor. Dit gaat niet ten koste van de gezondheid. De natuurlijke bron in dit bad zorgt voor voldoende aanvoer van schoon water. Ook wordt de waterkwaliteit regelmatig gecontroleerd.

Er zijn verschillende dieptes in het bad, die allemaal goed gemarkeerd zijn. In, op en naast het water is er volop speelgelegenheid met allerlei attributen en natuurlijk met het zand aan de rand van de zwemplas.

Tussen de bomen kan verkoeling worden gevonden op hete dagen en anders lekker luieren op het gras in de zon.

Meer info? Klik op de roze website button!

Natuurlijk Heidepark Lemelerveld

Zwembadlaantje 8
8151 PT Lemelerveld
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Koningsdag in en om Zwolle 2024

Koningsdag in en om Zwolle 2024

Leve de koning, Hoera, hoera, hoera! Eropuit met de kids op Koningsdag! Wij hebben de leukste tips en adresjes voor je verzameld in en om Zwolle.

Nieuwsgierig naar deze Konings-special tips?

Lees ze hier!