Hanze FamiliedagTerug naar het overzicht

Kom naar de Hanze familiedag! Kinderen kunnen spelen, dansen, luisteren, zingen, vertellen en leren.
Woensdag 6 september staat met de Hanze Familiedag volledig in het teken van de jongste festivalbezoeker. Een gevarieerd programma met workshops en voorstellingen biedt kinderen een ruimte om te kunnen spelen, dansen, luisteren, zingen, vertellen en leren. 

Het Grote Kerkplein, in de binnenstad van Zwolle, wordt van 10.00 tot 17.00 uur omgetoverd tot hét familieplein met activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. En het mooiste van alles? Het volledige programma is gratis te bezoeken! 

Kom langs bij het Verteltheater, geniet van voorstellingen op het Podium en leef je uit tijdens één van de vele workshops op het Plein. Start de dag ontspannen tijdens Peuter- en Kleuter-Yoga, raak in de ban van Assepoester van De Vertellende Piano en sluit de dag feestelijk af in de Silent Disco van de 8-jarige DJ Millen. Zet je koptelefoon op en kom lekker dansen midden op het Grote Kerkplein! 

Onderdeel van de Hanze 8-daagse
Het Stadsfestival is dit jaar onderdeel van de Hanze 8-daagse. Acht dagen lang staat Zwolle bol van de culturele activiteiten in én rondom de binnenstad. Op de Hanze Familiedag brengt verhalenvertelster NinaDis de vele sprookjes uit de tijd van de Hanze weer tot leven en keert Theatergroep Nooitgedacht juist terug naar de tijd van de Hanze met de voorstelling Maud & Robin. 

Genoeg geleerd over de Hanze? Dan kunnen kinderen hun energie en creativiteit uiten tijdens de vele workshops waarin eigen kunstwerken worden gebouwd, schilderijen worden gefietst (ja, echt!) en vooral veel plezier wordt gemaakt. Het volledige programma is te vinden via de roze website button.

Ben jij erbij?

Stadsfestival


Zwolle
Prijs Gratis Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt tijd voor de herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Herfst tips en uitjes