Kinderfeestje bij CobusTerug naar het overzicht

Je kinderfeestje vieren in de indoorspeeltuin, het subtropisch zwembad of gewoon allebei!
Ben je bijna jarig en wil je een leuk kinderfeestje vieren? Bij Kampeerdorp de Zandstuve kan je je feestje vieren in de super leuke indoorspeeltuin. Betreed het speelkasteel van Cobus waarin je lekker kan klimmen, klauteren, glijden en een duik kunt nemen in de ballenbak!

Of vier je feestje in het subtropische zwembad! Durf jij te glijden van de ´Crazy Cone´? Een supersnelle glijbaan van 50 meter met lichtringen waardoor je je in de ruimte waant.

Kan je niet kiezen? Geen probleem! Dan kies je gewoon voor de combinatie. Geniet van onbeperkt ranja, friet met mayo, een heerlijk waterijsje als toetje en.... als je op tijd je kinderfeestje doorgeeft krijg je een leuke aftelkalender, zodat je precies weet hoeveel nachtjes je nog moet slapen tot aan je feestje.

Klik op de roze button voor meer informatie en het reserveren van je feestje!

TIP! Een verjaardag hoort natuurlijk een traktatie! Op kidsproof.nl vind je ook hele lekkere en mooie traktaties, wat dacht je bijvoorbeeld van deze feestige soepstengels met choco dip?!

Camping de Zandstuve

Grote Beltenweg 3
7794 RA Rheeze
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Oktober, bijna Halloween

Oktober, bijna Halloween

De maand Oktober is van start! Met een halloween aan het einde van de maand hebben wij natuurlijk weer de leukste knutsels tips voor je!

Halloween DIY