Mobiele kinder-escaperoom!Terug naar het overzicht

Ga jij mee op avontuur in het wilde westen? Beroof dan samen de bank van Gold Town... Vanaf 8 jaar
Deze activiteit is van de grond af aan opgebouwd voor kinderen, gericht op hun belevingswereld en denkvermogen, maar vooral hun autonomie (het zélf kunnen oplossen). Dat onderscheidt deze escaperoom van anderen, waar kinderen vaak een gedowngrade versie van de variant voor volwassenen kunnen doen...Doordat de escaperoom mobiel is kan ik hem op iedere gewenste locatie leveren, maar je bent natuurlijk ook welkom op mijn vaste uitvalsbasis in Zwolle.

Thema in deze escaperoom staat het wilde westen centraal! Je doet dan ook bijna letterlijk een stap terug in de tijd in komt terecht in een setting die avontuur ademt. Met jouw groepje ga je, na het introductiefilmpje gezien te hebben, proberen om de bank van het stadje 'Gold Town' te beroven. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt de kluis van de bank vol goud! Dat is alleen ook de reden dat de Sheriff van Gold Town naast het bankgebouw woont, het beroven van de bank wordt dan ook geen makkelijke klus...

Meer info of reserveren? Klik op de roze website button!

Frank voor 't Hekke

Heemskerckstraat 45
8023 VG Zwolle
Openingstijden In overleg. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Oktober, bijna Halloween

Oktober, bijna Halloween

De maand Oktober is van start! Met een halloween aan het einde van de maand hebben wij natuurlijk weer de leukste knutsels tips voor je!

Halloween DIY