Sportief kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Compleet sportief kinderfeestje vol sportactiviteiten en plezier!
Is je kind enorm sportief en weet u niet wat u met zijn/haar kinderfeestje wilt doen? Squash centrum Zwolle heeft een ontzettend leuke oplossing. Op woensdag, vrijdagmiddag of zaterdag de gehele dag is er de gelegenheid om het kinderfeestje bij hun te houden.

Zij organiseren en begeleiden het feestje van binnenkomst tot het einde. Compleet verzorgd sportief kinderfeestje waarbij je kunt kiezen uit een middag vol met activiteiten zoals squash, soccersquash en kinderfitness o.l.v. een gediplomeerd instructeur.

Een kinderfeestje is geen feestje als er ook een lekkere snack aanwezig is. Na het sporten hebben zij onbeperkt limonade, frites en één kroket of frikandel met saus naar keuze voor alle kinderen en evt. begeleiders. Na afloop van het kinderfeestje ontvangen alle deelnemers een persoonlijk sportcertificaat.

Voor meer informatie en uitbreidingsmogelijkheden zoals taart eten, kunt u terecht bij Dagmar of stuur een mail via de mailbutton!

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle

Dobbe 69
8032 JX Zwolle
Openingstijden In overleg. Prijs De kosten voor deze middag zijn €12,00 per kind (minimaal 8 kinderen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Oktober, bijna Halloween

Oktober, bijna Halloween

De maand Oktober is van start! Met een halloween aan het einde van de maand hebben wij natuurlijk weer de leukste knutsels tips voor je!

Halloween DIY