Sportief en stoer!Terug naar het overzicht

Sportief en stoer kinderfeestje? Vier het dan bij Kickboksschool Tabonon.
Zin in een sportief kinderfeestje?
Een KICKen feestje! Dat wil iedereen. En iedereen is welkom. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee. Samen gaan we 1,5 uur sporten en plezier maken in de dojo. We sluiten af in de ring.

Voor de ouders: 
Spelenderwijs helpt kickboksen het zelfvertrouwen te vergroten. Het geeft echt een kick. Ook herkennen kinderen nog beter hun eigen grenzen en die van de ander. Veiligheid staat voorop. Zowel mentaal als fysiek. Onze trainers hebben een pedagogische achtergrond en geven meerdere malen per week les aan kinderen van alle leeftijden.

We kunnen zorgen voor eten en drinken maar dit mag u als ouder ook zelf verzorgen. Daarnaast hebben we nog een arrangement in samenwerking met het pannenkoekenschip. Wij hebben drie verschillende locaties. Twee in Zwolle en één in Raalte. Kosten zijn €10,- per kind met een minimum van 6 kinderen.

Klik op de roze webiste button voor de mogelijkheden.

Tabonon

Floresstraat 2
Zwolle
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Herfst!

Hallo Herfst!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt bijna herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze herfst favorieten?

Ontdek de herfst hier!