Toffe kinderfeestjes!Terug naar het overzicht

"Hippie Vibes" of "Just with the Girls" - Ibiza Tasje Pimpen of Dromenvangers maken!
"Hippie Vibes" of "Just with the Girls" - Ibiza Tasje Pimpen of Dromenvangers maken
 

Voor grote & kleine kids:

Het is altijd een hele uitdaging om een leuk en origineel feestje te organiseren. Hoe ga je de kids bezig houden en hoe ga je de (mid)dag invullen? Zij helpen jou hier graag bij!
 
Kinderen vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn. Het is goed voor de ontwikkeling, zelfvertrouwen en concentratievermogen. Tevens een hele leuke invulling van een kinderfeestje.

Zij gaan dan ook heerlijk creatief aan de slag en maken een eigen dromenvanger of Ibiza tasje. De kinderen gaan aan het werk met o.a. lintjes, kralen en andere materialen om zijn/haar tasje of zijn/haar dromenvanger om te toveren tot een #hippekippenkunstwerk! Ieder kind krijgt natuurlijk zijn eigen kunstwerk mee naar huis. Zij houden rekening met de leeftijd en spanningsboog van de kinderen.

Kinderfeestjes kunnen naar wens aangepast worden, bijvoorbeeld op een woensdagmiddag of middag/avond vullend of als een leuke inloopworkshop van 30 minuten. Veel is mogelijk en bespreekbaar. 
 

Locatie

De workshops en kinderfeestjes kunnen op verschillende locaties worden verzorgd. Buiten met lekker weer of verschillende leuke binnen locaties. Of wat dacht je juist gewoon bij jou thuis, gezellig en vertrouwd. Vraag naar de mogelijkheden.
 

Prijzen

Bij jouw thuis: pakketprijs €95,- voor max. 6 kinderen. Per kind €15,- extra.
Op hun locatie in Dedemsvaart: pakketprijs €100,- voor max. 6 kinderen inclusief drinken&heel veel lekkers.
Toeslag per externe locatie is mogelijk. Kinderfeestje op zondag? Toeslag €10. Buiten Dedemsvaart rekenen zij €0,22 per kilometer reiskostenvergoeding.
 
Voor meer informatie of het boeken van een kinderfeestje klik op de roze website button of op de groene mail button. Bellen mag natuurlijk ook!

Wild(e) Events, Workshops & More


Dedemsvaart
Openingstijden In overleg. Prijs Vanaf €95,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Oktober, bijna Halloween

Oktober, bijna Halloween

De maand Oktober is van start! Met een halloween aan het einde van de maand hebben wij natuurlijk weer de leukste knutsels tips voor je!

Halloween DIY