De leukste (dag)kampen voor de kids!
Vakantiekampen

De leukste (dag)kampen voor de kids!

Wij verzamelen de leukste vakantieKAMPEN, zomerkampen en sportkampen voor je! In de regio Zwolle voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen!

Filteropties

Leeftijd
totaal 19 resultaten
Pagina: 1
totaal 19 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Zwolle?

In de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel

Op Kidsproof Zwolle vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.