3D Labyrint Fort VertierTerug naar het overzicht

Ontdek het avontuurlijk doolhof Fort Vertier in Harderwijk. Ben jij het snelste uit dit 3D Labyrint?
Ontdek Fort Vertier in Harderwijk, een 3D-labyrint vol met spellen waar plezier en avontuur samenkomen! Een superleuk uitje voor kinderen van 6 tot 13 jaar!

Dit unieke fort bestaat uit vier torens met een uitdagend doolhof binnenin. Het doel van het spel? Bereik zo snel mogelijk alle torens. Maar let op, de route door het doolhof is niet alleen op de grond, je moet ook klimmen naar de loopbruggen! En dat is nog best een uitdaging...

Daarnaast zijn er nog 2 spellen in en rondom het fort, een middag plezier gegarandeerd!

Hoe gaat het in zijn werk?
Bij aanvang krijgt elk kind een speciaal armbandje. Met dit armbandje en de ingebouwde tag kunnen de kinderen inchecken bij de start en de torens. Hierdoor wordt automatisch de totale speeltijd gemeten. Na afloop kan je zien wie de snelste tijd van de dag, maand of zelfs het hele jaar heeft neergezet.

Er zijn twee niveaus beschikbaar: één spel voor kinderen van 6-9 jaar en één spel voor kinderen van 9-13 jaar. In totaal hebben de kids 1,5 uur de tijd om de uitdaging aan te gaan.

Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders ontspannen op het ruime terras met uitzicht op het fort. Fort Vertier is ook dé plek voor het vieren van kinderfeestjes. Met verschillende arrangementen en mogelijkheden wordt het een onvergetelijke dag!

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton. 

Fort Vertier

Boekhorstlaan 1
3847 LP Harderwijk
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod