• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Beleef Het KoetshuisTerug naar het overzicht

Het Koetshuis en de omgeving zijn beschermd stadsgezicht, prima geschikt voor kort verblijf.
Het Koetshuis is een studio van in totaal circa 945m2. De 1e verdieping is 42m2. Deze is prima geschikt voor kort verblijf. Er is een slaapkamer met 2 persoonsbed, 180 breed, een slaapbank voor extra slaapmogelijkheid, 2 personen, 160 breed. Een tafel met 4 stoelen. Gebruik van koffie en thee. Douche met losse wastafel. Beneden is een toilet. 
De studio ligt op de 1e verdieping.
Er is geen keuken of mogelijkheid om zelf te koken. Huisdieren zijn niet toegestaan.

De studio van Het Koetshuis heeft een eigen entree, hal met toilet en trap naar 1e verdieping. Het Koetshuis beschikt over twee parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is Het Koetshuis prima bereikbaar, binnen 10 minuten loopafstand.
 
De eigenaren van Het Koetshuis zijn zelfstandige ondernemers en wonen direct naast het Koetshuis. Zij werken veel vanuit huis dan wel in Het Koetshuis in de beneden verdieping waar ook de Showroom is. De eigenaren zijn goed bereikbaar en zullen hun gasten persoonlijk ontvangen. 
De benedenverdieping van Het Koetshuis is showroom en wordt gebruikt voor vergaderingen, workshops of andere activiteiten. Gebruik door de eigenaren maar wordt ook verhuurd aan derden.

Het Koetshuis en de omgeving zijn beschermd stadsgezicht. Het Koetshuis is gelegen op een uitstekende locatie in het stadscentrum van Amersfoort, nabije alle winkelvoorzieningen en op loopafstand van de historische binnenstad van Amersfoort.

Het Koetshuis

Utrechtseweg 125a
3818 EC Amersfoort
Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

Wij hebben 24 extra leuke uitjes door het hele land voor je verzameld. Voor als je een keer een dagje verder weg wilt. Of op vakantie bent in eigen land. Met deze tips vliegen de zes weken schoolvakantie zo voorbij!

Bekijk ze hier allemaal!