KIDS EscaperoomTerug naar het overzicht

Weet jij binnen een bepaalde tijd professor Schnitzel te helpen? Een gezellige dag voor het hele gezin!
Escaperoom Amersfoort heeft de 3e KIDS-Escaperoom van Nederland. Ontsnap uit 2 spannende KIDS-escaperooms, de Gezins-escaperoom of test je reactiesnelheid in de Reactie- Arena! Een gezellig dagje uit voor het hele gezin, maar ook een leuke plek om je kinderfeestje te vieren!!

KIDS Escaperoom
Wanneer professor Schnitzel onverwachts op de vlucht moet slaan omdat hij in gevaar is, vraagt hij jou om hulp. Hij wil dat jij zijn laboratorium vindt en zijn levenswerk afmaakt! Kom jij professor Schnitzel helpen?

KIDS Escaperoom 2
Help Boswachter James om het Mysterie van de Boshut te onrafelen. Een tijdje geleden zijn er in het bos een aantal boshutjes verbrand, behalve één boshut. Dat is best wel opvallend en Boswachter James wil uitzoeken waarom deze boshut niet in vlammen is opgegaan?Help jij mee, om binnen het uur, het Mysterie van de boshut op te lossen

GezinsEscaperoom
Professor Schnitzel is een week geleden gezien in de oude fabriek. Sindsdien is er veel bewaking en is professor Schnitzel vermist. De bewaking van de oude fabriek heeft de woonkamer gevonden van Professor Schnitzel maar geen enkel spoor van een laboratorium. Lukt het jullie wel om de grote uitvinding te ontmantelen? En help jij met het hele gezin, de Professor om de uitvinding af te maken?

Reactie-Arena
De Reactie-Arena bestaat uit 3 verschillende spellen waarmee kids hun reacties trainen. Dit kunnen doen 1-1 of 2-2. De scores worden bijgehouden met een digitaal scorebord op de arena zelf. De kinderen die staan te kijken kunnen dus de spelers aanmoedigen. Een spelletje duurt ongeveer 1-2 min. Dan kunnen de volgende kinderen al! Ga de uitdaging aan, want je reactiesnelheid wordt flink getest!

Wil je meer weten of reserveren? Klik daarvoor op de roze website button.

Laserloods Amersfoort

Siliciumweg 21
3821 AH Amersfoort
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!