Catwalk PartyTerug naar het overzicht

Een echte modeshow en de catwalk op als een echt model? Het kan! Bij Jojo Producties.

Catwalk Party

Een trendy modeshow in jouw eigen huis voor kids van 8 tot 12 jaar. De party begint met een stukje modegeschiedenis. Foto's uit verschillende modetijdperken brengen de mode van vroeger tot leven.

Daarna kies je zelf een outfit uit bij het kledingrek. Het aanbod varieert van Spaanse jurken, glitter disco-outfits tot sjieke galajurken en rock-and-roll outfits.

Dit feestje is ook geschikt voor jongens. Met stoere hiphop shirts, stijlvolle James Bond pakken en rock-and-roll jasjes met vetkuiven komen de jongens niets te kort. Na het omkleden wordt je gestyled en opgemaakt. De catwalk wordt klaargezet en de muziek-apparatuur aangesloten.

De show wordt een paar keer geoefend en aan het eind wordt het feestje afgesloten met een spetterende show voor de ouders. Het feestje duurt tweeënhalf uur waarvan het laatste kwartier gereserveerd is voor de modeshow.

De catwalk party is wat je vroeger een verkleedfeestje noemde en kan worden uitgebreid met een extra activiteit: Je krijgt dan een tasje van spijkerstof om te versieren/ontwerpen met stofjes, plaksteentjes en lovertjes. Met dit tasje ga je aan het eind van de modeshow nog een keer de catwalk op en uiteraard mag je het daarna mee naar huis nemen.

Kinderen van 10 jaar of ouder kunnen een make-up cursus krijgen.
Aan de hand van een aantal visagietips ga je aan de slag met make-up. Bij deze extra activeiten duurt het feestje een halfuur langer. JoJo Producties zorgt voor alle materialen inclusief catwalk, muziek en geluidsapparatuur. Het enige waar je zelf voor moet zorgen is het eten en drinken. De catwalk is 5 meter lang en bestaat uit losse delen zodat het in iedere huiskamer past.

Extra's:
Tasjes versieren/onwerpen: € 2,50 per kind
Make-up cursus (voor kids van 10 jaar en ouder): € 1,50 per kind
DVD opname: € 15,00 per DVD
Fashionfoto's direkt klaar: € 2,50 per kind
Uitnodigingen: € 1,00 per stuk

Meer info of om contact op te nemen, klik op de roze button.

JoJo Productties

Stationssingel 18
4103 XK Culembourg
Openingstijden

Beschikbare dagen en tijden:
Woensdag van 13.00 uur tot 16.00 of van 17.00 uur tot 20.00 uur.
Vrijdag       van 16.00 tot 19.00 uur.
Zaterdag    van 13.00 uur tot 16.00 uur of van 17.00 tot 20.00 uur.
Overleg ivm afwijkende tijden is altijd mogelijk.

Prijs € 10,00 per kind (minimaal 8 kinderen), reiskosten € 0,20 per km Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lammetjes kijken!

Lammetjes kijken!

Hoera! De lente komt eraan. Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben de schaapskooien in de regio op een rijtje gezet voor je.

Kom kijken & knuffelen