Zeemeermin KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Een leuk kinderfeestje met een echte Zeemeermin vieren? Dan moet je bij Mermaid Liara zijn!
Wil jij een magisch kinderfeestje geven dat je nooit zult vergeten? Huur een professionele zeemeermin in!

Wanneer jij je verjaardag in het zwembad viert komt de mooie zeemeermin Liara graag een bezoekje brengen aan jouw kinderfeestje. Je kan dan alles vragen wat je al eens had willen weten over zeemeerminnen, want hoe is het nou om te zwemmen met zo´n staart? En hoe vieren zeemeerminnen hun verjaardag daar diep in de zee?

Ook gaat Liara gezellig met jullie samen spelletjes doen in het water, misschien mag je zelfs wel een ritje maken op haar rug en leest ze jullie een mooi verhaal voor. En vergeet niet om ook even met haar op de foto te gaan, want er zullen vast mensen zijn die niet geloven dat er een echte zeemeermin op jouw feestje is geweest!

En als je het Royale pakket neemt, krijg je ook nog eens zelf zo´n mooie zeemeerminnenstaart cadeau!

Wil je geen feestje vieren in het zwembad, maar gewoon thuis? Dan is een Zeemeerminfeestje op het droge ook een mogelijkheid.

BELANGRIJK: Liara moet weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn, wat hun voornamen zijn en of ze een zwemdiploma hebben? De kinderen moeten elk een duikbril meenemen. Er moet ten alle tijde een ouder/verzorger aanwezig zijn bij het feestje.

Meer weten over Zeemeermin Liara en over de verschillende Kinderfeestpakketten? Klik dan op de roze websitebutton om naar haar website te gaan.

Meer leuke ideeën voor je kinderfeestje vind je in de categorie Kinderfeestjes!

Mermaid Liara


Barneveld
Prijs

Pakket 1 - Normaal: €125,- (Duur: 1 uur)
Pakket 2 - Deluxe: €185,- (Duur: 1,5 uur)
Pakket 3 - Royale: €385,- (Duur: 2 uur)

Prijzen zijn exclusief reiskosten

Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!