Kinder/tiener naaifeestjeTerug naar het overzicht

Zin in een creatief kinderfeest? Kom naar Naaicafe Stitch & Sew in Bunschoten en maak iets leuks!
Heb je een feestje te vieren? En vind je het leuk om met je gasten creatief bezig te zijn, kom dan naar Naaicafé Stitch & Sew in Bunschoten.
 
>Je kunt bijvoorbeeld creatief met spijkerbroek doen, of een knikkerzak of tasje maken, vogelslinger. Je gaat eerst oefenen op een proeflapje op de naaimachine en dan echt.
Kinderen/tieners vinden het superleuk om bij een verjaardagsfeestje eerst te oefenen op de naaimachine en dan een knuffelkussen te maken. Een knuffelkussen is voor de eerste keer het leukst omdat je dan allerlei lapjes gaat vast naaien op de naaimachine. Verder kun je bijv. ook een tasje maken en tieners  kunnen een tas maken van een oude spijkerbroek en deze pimpen en in model brengen. Er is veel mogelijk op het naaicafé en eigen ideeen/wensen van de jarige zijn meestal wel te vervullen.
 
De feestjes kunnen vanaf 7 jaar.

De feestjes worden op maat samengesteld, zowel voor kinderen, als voor tieners.
 
Feestjes zijn mogelijk voor groepjes van 6 tot 16 kinderen.
 
Het Naaicafe is een geweldige, creatieve plek op naaigebied, waar iedereen welkom is. Neem naailes, vraag advies, krijg inspiratie, maak vrienden, kom binnen en maak iets leuks. In het naaicafé worden naailessen aan tieners en volwassenen gegeven, maar ook cursussen, workshops en verjaardagsfeestjes.>

Meer creatieve kinderfeestjes vind je op Kidsproof.nl

Naaicafé Stitch Sew

Haarbrug 6C
3751 LM Bunschoten
Openingstijden Workshops en tiener / kinderfeestjes: Woensdagmiddag, vrijdagmiddag, de zaterdag en op de avonden of op een studiedag van school Prijs € 10,00 p.p., excl. materiaalkosten en incl. een koek, zakje chips, snoepje en drinken en voor de jarige een kadootje Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!