Feest tussen de dierenTerug naar het overzicht

Bij Natuurboerderij De Brinkhorst kun je je feest vieren met de feestkist, cupcakes versieren of ponykar.
Je huurt het leslokaal op het erf van de natuurboerderij en je mag de ruimte (1 uur van te voren) naar eigen smaak inrichten en klaarzetten. Vanwege de dieren is het niet toegestaan om ballonnen te gebruiken. Na afloop moet je de ruimte opgeruimd en geveegd achter te laten. 

Je mag de spelletjeskist met artikelen en suggesties voor spelletjes die je kunt doen in en om het leslokaal gebruiken. Ook kunnen de kinderen een speurtocht doen op het erf en bij de dieren. Boekjes voor die speurtocht vind je ook in de kist.
Het kinderfeest is inclusief Kinderfeestkist, huur van de ruimte en limonade, en exclusief begeleiding, kleding, taart, extra hapjes, overige drankjes of lunch.

Uitbreidingsmogelijkheden:
* Ponykar Het is mogelijk om het feest uit te breiden naar een dierenfeestje, met een leuke rit met de ponykar. Uiteraard onder de professionele begeleiding van een medewerker van de Brinkhorst. De kinderen kunnen helpen met het inspannen, uitspannen en verzorgen van de pony. Kosten: € 5,00 per kind.

* Cupcakes versieren De kinderen kunnen ieder 4 cupcakes versieren. Hiervoor ontvang je een pakket met alle spullen die hiervoor nodig zijn van Altijd Taart! In het pakket bevindt zich een uitgebreide werkbeschrijving en alle materialen die nodig zijn om de cupcakes te versieren. Kosten: € 15,00 per kind.

Meer kinderfeestjes vind je op Kidsproof.nl

Natuurboerderij De Brinkhorst

Wageningseberg 43
3825 GR Amersfoort
Prijs Basisprijs: € 50,00 per 10 kinderen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!