Kinderfeestje in het bosTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
'Ontdek het buiten' geeft feestjes in de bossen rond Amersfoort en Leusden. Kom en ontdek het buiten!
Kom mee op ontdekkingstocht in de natuur met 'Ontdek het buiten'! Leer overleven in het bos, sluip als een indiaan, maak een pijl en boog, vlieg door de boomtoppen, speur in het donker naar dieren of maak een boskunstwerk...
 
- Indianen (5-9 jaar): Word een Indiaan en verdien je krijgersamulet; zachtjes sluipen, speerwerpen, spoorzoeken en een hut bouwen.
- Overleven in het wild (8-12 jaar): Bouw een hut waar je echt in kan slapen, snijd een eigen speer of maak een pijl en boog, zoek naar eetbare planten in het bos en naar diersporen.
- Bostrollen/ boselfjes (5-8) jaar: Hoe ziet het bos eruit door de ogen van een bostrol of boselfje? Welke spelletjes spelen ze en welke schatten kunnen ze vinden?
- Op avontuur in het donker (7-12 jr): Welke dieren piepen en ritselen er in het donker in het bos? Een feest voor stoere kinderen!
- Natuurkunst (alle leeftijden): In het bos is veel kunst te vinden en jij gaat ernaar op zoek. Ook maak je zelf een kunstwerk.

Een feestje duurt 2,5 uur. De feestjes zijn voor jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar.

Lokatie: in de bossen rond Amersfoort en Leusden.

Meer bijzondere feestjes vind je op Kidsproof.nl

Ontdek het buiten


3833 Leusden
Prijs Voor actuele tijden en prijzen zie de website van 'Ontdek het buiten' Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!