Feestje op het waterTerug naar het overzicht

Vier je feestje op het water en huur een sloep feestarrangement bij Sloepverhuur Vathorst in Amersfoort
Binnenkort jarig of iets te vieren? Bij Sloepverhuur Vathorst kunnen zowel kinderen als volwassen op het water een feestje vieren. Heerlijk genieten, plezier maken en varen over het water bij Vathorst, omgeving Amersfoort richting Bunschoten-Spakenburg. Onderweg kun je een tussenstop maken. 

Varen in een sloep
Lekker buiten met kinderen en een leuk uitje in en rondom Amersfoort. Je kunt kiezen uit verschillende sloepen. Een vaarbewijs is niet nodig en voor kinderen (en eventueel volwassenen) zijn er gratis zwemvesten beschikbaar. Uiteraard hanteert ook Sloepverhuur Vathorst speciale corona-maatregelen.

Verschillende arrangementen
Je kunt kiezen uit 2 verschillende opstapplaatsen. Bij de Durgerdamhaven of bij restaurant Bij Lot in Vathorst. Ook kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Zoals een feestjesarrangement, visarrangement of kinderfeestje. Dit is inclusief lekkere hapjes en drankje in een picknickmand. 

Klik voor meer informatie of om een sloep te reserveren op de roze button of mail naar info@sloepverhuurvathorst.nl.

Sloepverhuur Vathorst

Durgerdamhaven 8
3826 BR Amersfoort
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!