Feesten tussen de dierenTerug naar het overzicht

Bij Stadsboerderij De Vosheuvel kun je met en tussen de dieren je kinderfeestje vieren!
Je kunt je dierenfeestje bij Stadsboerderij de Vosheuvel met of zonder begeleiding vieren. Geschikt voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar.

Bij een feestje zonder begeleiding leid je als ouder zelf het feestje. Er is een rode kist aanwezig met 3 programma's die gebruikt kunnen worden voor het feestje. Met een speurtocht maken de kinderen spelenderwijs kennis met de dieren en de boerderij. Bij slecht weer is er een binnenprogramma.

Voor consumpties dien je zelf te zorgen. Er is een keukentje dat gebruikt mag worden. In het winkeltje zijn verschillende versnaperingen en wat te drinken te koop. Een feestje kan in principe gehouden worden op elke dag van de week en duurt ongeveer 2 uur. 

Er zijn diverse extra's bij de feestjes te krijgen. Klik daarvoor hier onder op de button 'website'.

Meer kinderfeestjes vind je op Kidsproof.nl

Stadsboerderij De Vosheuvel

Heiligenbergerweg 187
3816 AJ Amersfoort
Openingstijden Reserveren is noodzakelijk. Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!