Heerlijke ontbijt, lunch & diner adresjes
Uit eten

Heerlijke ontbijt, lunch & diner adresjes

Zin om met de kids lekker een hapje te gaan eten in de stad? Zoek je een plekje om te lunchen of gewoon een kop koffie te drinken? Check hier onze tips voor kindvriendelijke restaurants in de regio Amersfoort, Soest, Ermelo, Putten, Ede, Wageningen en Gelderse Vallei! Vaak met speeltuin, speelhoek of terras.

Tip: Handig om vooraf een plekje te reserveren!

Filteropties

Locatie
totaal 100 resultaten
Pagina: 1234
totaal 100 resultaten
Pagina: 1234

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Amersfoort?

In de directe omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei

Op Kidsproof Amersfoort vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.