Eten en buitenspelen: onze 8 favorietjes

22 mei 2019
Zo lekker om een terras te kunnen pakken als het lekker weer is. Maar waar laat je de kinderen? Bij deze 8 restaurantjes is dat geen enkel probleem. Hier kunnen ze lekker buiten spelen en heb je geen kind meer aan ze! Een probleem......ze willen niet mee terug naar huis!
Niets zo lekker als de keuken een rustdag te gunnen en met mooi meer een terras te pakken om er vervolgens lekker te blijven hangen voor het eten. Dit vinden wij fijne plekjes om met de kinderen buiten de deur te eten!



Café Jaap

In de zomer kun je bij Café Jaap op het Jaap Eden Strand genieten van heerlijke zomerse gerechten en drankjes! Wat dacht je van gerookte zalm, salade met geitenkaas of pannenkoeken? Tip: maak er meteen een leuk dagje strand van!

Strandleven in Amsterdam Bij Storm
Op het mooie Zeeburgereiland vind je restaurant Bij Storm. De ideale plek om te lekker te eten en buiten te spelen! Ga bijvoorbeeld los op de speeltoestellen, woel met je voeten in het zand of ga actief electrocrossen of landzeilen!



Op 't terras bij Steiger 4 aan de Sloterplas
Ben je op zoek naar een plekje met schitterend uitzicht? Dan moet je naar Steiger 4 aan de Sloterplas! Daar heb je een geweldig terras aan het water! Na en voor het eten kunnen de kids het water op met een waterfiets. Genieten!

Bij Haddock Amsterdam
Kom je lekker buiten banjeren, struinen of voetballen op ’t veldje bij familierestaurant Haddock? Ook bij slecht weer kun je je hier vermaken in de kinderspeelkamer of met de leuke activiteiten! En o... parkeren is helemaal gratis!



Bar Kantoor in 't Westerpark
Naast de spartelvijver in het Westerpark vind je restaurant Bar Kantoor! Bestel wat (h)eerlijks van de biologische kaart en geniet samen van de mooie omgeving! Altijd een fijne plek, ook bij regen. En elke woensdag kinderprogrammering!

Chill, relax en ontspan bij Pause!
Zo, even ontspannen! Dat kan midden in Amsterdam bij Pause at Pulitzer! Deze oase van rust heeft een fijne binnentuin met terras waar je heerlijk onderuit kunt zakken, de kids veilig kunnen scharrelen en jullie een lekker hapje kunnen eten.



Zomerbloemenpluktuin
De sprankelende kleuren van de mooie bloemen in de Zomerbloemenpluktuin geven je meteen een zomergevoel! Kom langs, pluk je eigen bloemen en eet mee. Bestel de bloemenlimonade of een lekkere hotdog!

Scheepjes kijken bij de IJ-kantine
Op het terras van De IJ-Kantine kun je je even ver weg wanen, zonder ver weg te gaan! Terwijl je wacht op het lekkere eten, kun je kijken naar de schepen die voorbij varen of spelen in de zandbak. Kom je in het weekend? Dan kun je ook knutselen!