13x theater- en muziekvoorstellingen in de herfstvakantie

9 oktober 2023
Wat een boel leuke, grappige en mooie voorstellingen zijn er in de herfstvakantie! Houd je van theater, muziek, wil je lachen, dansen of wegsmelten bij de voorstellingen voor de kleintjes? Wij tippen onze favorieten voor de herfstvakantie!

Reizen door 1000+1 nacht | 8+

Eeuwenoude vertellingen in een modern, actueel jasje: 1000+1 nacht gaat over de kracht van verhalen! Een nieuwe muzikale familievoorstelling in ITA van de Toneelmakerij en meesterverteller Sadettin Kirmiziyüz. Laat je betoveren!

Het Krakeling Festival

Oosterse live muziek, een meesterboef, jongeren met een taakstraf en de Grote 5 staan deze herfstvakantie op het toneel bij Theater de Krakeling. Geef je ogen de kost tijdens voorstellingen vol dans en muziek. Al voor kinderen vanaf 3 jaar!

Cinekid Festival

's Werelds grootste mediafestival keert terug naar Amsterdam! Kom de nieuwste films en series kijken, ga naar een masterclass en doe mee met de leuke workshops, games en VR. Van 21 t/m 27 oktober 2023 is het thema: is dit echt?

Allemaal naar het Zaantheater

Want daar zijn te gekke voorstellingen te zien deze herfstvakantie. Of je nu kiest voor Peppa Pig Live, Rappe en de Rots, Eerlijk is Eerlijk of Le Cirque du Bout du Monde, je hebt zeker een topmiddag! En extra fijn, makkelijk parkeren!

Herfstvakantie voorstellingen

In de vakantie zijn er toffe voorstellingen in de Meervaart voor kids vanaf 2, 4, 6 en 8 jaar. Met muziek, verrassingen en humor. Over een spin en ware eerlijkheid en over een vrolijk en verrassend pleidooi voor imperfecties. Pret voor iedereen dus!

Pietje Bell | 6+

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de bende van de Zwarte Hand! De voorstelling zit vol nostalgie, humor en leuke liedjes. Zijn jullie al benieuwd welke bijzondere ontdekking Pietje doet? Kom dan op 29 oktober naar DeLaMar!

Jazz voor kinderen | 8+

Nina is ontzettend verlegen. Volgens de dokter is er een perfecte oplossing: muziek! En waar vind je dat meer dan in Het Concertgebouw? Zal Nina op 22 oktober veranderen in een echte jazz-zangeres? Komt dat zien!

STRAF | 10+

Beleef op 26 of 27 okt. een voorstelling over en met jongeren met een taakstraf in de Centrale Markthal. Ieder vertellen ze hun verhaal op hun eigen manier. Over grenzen opzoeken en er overgaan. Over consequenties. Over een tweede kans.

Nijntje de musical | 2+

Hoera: nijntje komt naar DeLaMar! Deze kleurrijke musical maakt van een eerste theaterervaring een feest. Beleef het vrolijke en muzikale nijntje-verhaal, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna op zaterdag 28 oktober.

Familieconcert Halloween | 6+

De musici van de Nordwestdeutsche Philharmonie komen op 29 oktober naar Het Concertgebouw. En ze nemen de griezeligste muziek mee. Spanning en sensatie van Mendelssohn, de vurige hel volgens Stravinsky en een trollendans!

Peppa Pig en Hup Herman!

Boek alvast je kaartjes voor deze herfstvakantie bij Schouwburg Amstelveen. Peppa Pig Live gaat hier in première op 22 oktober. En Herman kun je komen aanmoedigen in de voorlees-opera Hup Herman! op 29 oktober.

Herfst in het theater

Van 21 t/m 29 oktober staan er weer hele fijne voorstellingen voor kids op het programma. Er is film en theater in het Bijlmer Parktheater. Hoe leuk! Met een Geheime Club, Allerlei kokers, een Ping Win en het Cinekid festival!

Nieuw: Kids Theaterclub

Op zoek naar een creatieve en gezellige middag met je kinderen? Iedere maand organiseert Bar Kantoor de Kids Theaterclub! Op 28 oktober met De Flop & Juf Sas show, schminken, Halloween-lampions en poffertjes maken.


Voor nog meer gezinsuitjes in de herfstvakantie...klik op de roze button Naar de website