Boksschool VBSK Albert CuypTerug naar het overzicht

Wil jij ook wel eens wat anders dan voetbal of gamen? Kom dan boksen op de Albert Cuyp! 11+
Een van de doelen van de vereniging is kinderen naast school een zinvolle vrijetijdsbesteding te geven. Het is een leuke en stoere sport waar je klassieke zelfverdedigingstechnieken onder begeleiding leert.

Bij Boks Team VBSK Albert Cuyp kun je terecht voor verschillende trainingen! Zo zijn er trainingen voor scholieren (11 t/m 16 jaar). Kom eens langs voor een gratis proefles en doe een rondje boksen mee!

Op de Albert Cuyp wordt onder professionele leiding op een veilige en verantwoorde manier boksles gegeven. Sparren gebeurt bijvoorbeeld alleen als iemand daar na gedegen training klaar voor is.

Bij het boksen voor scholieren ligt de nadruk van de boksles op het vertrouwd raken met je eigen kracht, en het ontwikkelen van je motoriek, uithoudingsvermogen en bokstechniek.

Wil je kennis maken met boksen? Of wil je eerst een les volgen om te kijken of boksen iets voor jou is? Kijk dan op de site voor meer informatie of kom langs voor een proefles!

Boksteam Albert Cuyp

Albert Cuypstraat 241
1073 BH Amsterdam
Openingstijden Elke dinsdag en donderdag van 18.00 uur tot 19.00 uur. Prijs 11 t/m 14 jaar lidmaatschap €175,00 Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen