• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

DAT! SchoolTerug naar het overzicht

DAT! School is een theater- en filmschool voor jongeren in Amsterdam Noord, al vanaf 2 jaar!

De DAT!school is de jeugdtheater- en filmschool in Amsterdam-Noord, waar je alles leert over verhalen vertellen! Kinderen vanaf 2 jaar krijgen hier lessen in spel, zang, dans en film. Het maakt niet uit wat je achtergronden, leerprestaties of talenten zijn: iedereen kan les nemen bij DAT!

De DAT!school geeft lessen in theater, film, dans en muziek/zang. Maar je leert ook andere disciplines zoals mime, schrijven, fashion of spoken word! De lessen worden gegeven door professionele acteurs, zangers, dansers, choreografen, schrijvers, regisseurs en filmmakers. Met veel nadruk op zelf creëren en in een ontspannen, creatieve sfeer toe te werken naar een jaarlijkse eindvoorstelling.

Programma's zijn voor verschillende leeftijdsgroepen en niveaus. De kinderen komen altijd bij leeftijdsgenootjes in de groep. 

Naast de lessen zijn er ook diverse workshops en projecten. En de mogelijkheid om kortere cursussen (in verschillende disciplines) te volgen is ook mogelijk. 

Neem alvast een virtueel kijkje:

Heb je altijd al iets met film en theater willen doen? Grijp dan je kans en ga snel naar de website van DAT! School voor meer informatie of om je aan te melden!

PS: Wist je dat de DAT!school nu ook familie voorstellingen programmeert in het DAT!theater?

DAT! School

Gedempt Hamerkanaal 205
1021 KP Amsterdam
Openingstijden Lestijden verschillen per groep, zie website DAT! voor meer informatie. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen