Yogales in KinderyogatuinTerug naar het overzicht

De Kinderyogatuin geeft yogales in Amsterdam en Amstelveen. Doe je mee? Een proefles is mogelijk.
Bij de Kinderyogatuin van Sanne Bredt kun je kiezen uit kinderyoga, tieneryoga en familieyoga.
Iedereen is welkom vanaf 3 tot 17 jaar oud. 

Kinderyoga versterkt o.a. het zelfvertrouwen, positief denken, de concentratie, sociale vaardigheden en het lichaamsbewustzijn. Ook houdt het een lichaam krachtig & flexibel.

Met oefeningen om de magie van de ademhaling, stilte, onze aandacht en gedachtenkracht te ontdekken. Yogahoudingen, spel, creativiteit, meditatie, massage en ontspanning komen aan bod. Bijvoorbeeld om goed te kunnen slapen, wat ook weer bijdraagt aan focus & concentratie de volgende dag. Mindfulness helpt om opmerkzaam te zijn hoe je je voelt, wat je nodig hebt en of de gedachten die je hebt je helpen of juist belemmeren. Waarnemen zonder oordeel is daar een waardevol onderdeel van. Net zoals het ontdekken waar emoties nou zo nuttig voor zijn en hoe ze te uiten. Belangrijke en waardevolle elementen om als kind ‘ in je rugzak’ te hebben. En bijna te veel om op te noemen wat de voordelen van yoga, mindfulness en de Kinderyogatuin kunnen zijn.

Sanne geeft met veel plezier yoga aan kinderen (en volwassenen). Om ze te begeleiden emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel in balans te zijn. Waardoor ze keuzes maken die goed voor henzelf en hun omgeving zijn. Ze draagt graag bij aan een positieve toekomst waarin kinderen volledig tot bloei kunnen komen.

Yoga-docente Sanne houdt van frisse lucht dus als het even kan, vinden de lessen buiten plaats! Lekker toch!

De lessen worden gegeven op verschillende locaties in o.a. Amsterdam en Amstelveen.

Klik via de roze button door voor meer informatie en lesdata en -locaties en aanmelden.

PS: Wist je dat de Kinderyogatuin ook andere mogelijkheden heeft? Bijvoorbeeld:
* familieyoga workshops 3-5 jaar en 6-12 jaar
* prive les
* kinderyoga en tieneryoga zomerkampen
* yoga en mindfulness op school

De Kinderyogatuin


Amsterdam
Openingstijden Zie de website voor locatie en tijden. Prijs Proefles €7,50. Losse les vanaf €10,00. Zie voor meer de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen