Tennissen bij Frans OttenTerug naar het overzicht

Proftennissen of gewoon een balletje slaan? Alles kan bij het Frans Otten Stadion!
Met 8 binnenbanen (voorzien van Tennisfloor Pro) en 15 buitenbanen is het Frans Otten stadion het domein van de Internationale Tennisclub Amsterdam waar elke tennisliefhebber volop aan z´n trekken komt.

Doordat de banen verdeeld zijn over twee hallen, maakt dit het Frans Otten stadion bij uitstek geschikt voor grote en kleine sportevenementen.

Talent Coaching
Via Michiel Schapers International Tenniscoaching verzorgt Michiel Schapers de coaching/opleiding van topjeugd en professionals. 

Doel van deze opleiding is ten eerste het opleiden van jeugdig talent in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar tot de nationale top bij de jeugd, en ten tweede het helpen van startende professionals bij de aanvang van een carriere in het proftennis.
 
Het uitgangspunt van de opleiding is dat op basis van passie voor tennis, een plezierige trainingsomgeving en een uitgebalanceerd programma gestreefd wordt naar de optimale prestatie. het ontwikkelen van vaardigheden staat voorop tot ongeveer 16 jaar.

Benieuwd naar de opleiding? Of gewoon vrij spelen? Kijk voor meer informatie op de site!

Frans Otten Stadion

Ijsbaanpad 43
1076 CV Amsterdam
OpeningstijdenPrijs €20,00 huur per baan, zomerlidmaatschap €130,00. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen