NOS turnverenigingTerug naar het overzicht

Vind jij turnen ook leuk? Of wil jij Acrogym proberen? Kom dan langs bij NOS turnen!
NOS Turnen geeft les in Amsterdam (Dapperbuurt, Zeeburg) en Duivendrecht. Het doel van het trainen is beter worden in turnen en ook meedoen met verschillende toernooien!

NOS heeft voor meisjes al een trainingsmogelijkheid vanaf 5 jaar. Veel meiden trainen bij NOS, vandaar dat voor hen veel mogelijkheden zijn om te oefenen. Jongens beginnen met 6 jaar en trainen met z'n allen bij elkaar op de donderdag in Duivendrecht, van 17.15 - 18.15 uur.

Ook peuters van 3 - 5 jaar doen aan gymnastiek bij NOS turnen! Op de donderdag van 15.30 - 16.15 uur in Duivendrecht. Doe jij ook mee?

Wil jij iets uitdagender te werk gaan? Misschien is Acrogym iets voor jou! Het is turnen, maar toch ook weer niet. Je doet het met z'n tweeën, maar drie of meer kan ook. Je danst, bent lenig, hebt lef en traint met meerdere leeftijden. Lijkt dit iets voor jou?

Kijk op de site voor meer informatie over de trainingen, Acrogym en de locaties.

NOS-turnen


Openingstijden Zie website Prijs Leden vanaf 5 jaar €80,00 contributie per jaar. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen