S&O PontaniaTerug naar het overzicht

Sport- en Ontspanningsvereniging Pontania geeft turnles! Verder organiseren zij leuke jeugdactiviteiten.
S&O Pontania heeft een turnafdeling waar de jeugd zich heerlijk kan bewegen. 
Het turnen bij Pontania is recreatief, iedereen kan meedoen! Aan het eind van het seizoen houdt de vereniging onderlinge wedstrijden en de prijswinnaars gaan dan naar huis met een echte turnmedaille.

Waar en wanneer turnen?
Elke donderdagavond van 18.15 uur tot 19.30 uur in de sportzaal van de Dapperschool aan de Pieter Nieuwlandstraat is de training. Kinderen vanaf 5 jaar zijn van harte welkom. Het is mogelijk dat de turnafdeling vol is, je komt dan op de wachtlijst. Als er een plekje vrij komt en je bent aan de beurt, krijg je bericht.

Kosten
Wil je bij de vereniging komen turnen, dan moet je gezinslid worden van de vereniging S&O Pontania. Dit kost €12 per jaar. Verder is de contributie voor het turnen €4 per maand. Snel gerekend kan je voor €44 per turnseizoen gezellig komen turnen!

Kijk op de site voor foto's van andere turners en turnsters. Of misschien is er wel een leuke jeugdactiviteit binnenkort gepland! Klik hieronder door via de button.

S&O Pontania

Roomtuintje 233
1093 TD Amsterdam
Openingstijden Training op donderdagavond van 18.15 uur tot 19.30 uur.
Seizoen loopt van 1 september tot 30 april.
Prijs €44 per jaar. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen