The Little GymTerug naar het overzicht

Bij The Little Gym komen kinderen tot bloei met de actieve programma's voor kids van 0 tot 12 jaar!
The Little Gym biedt diverse actieve programma's aan voor kinderen van 4 maanden tot 12 jaar. Basis van de programma's zijn fysieke activiteiten, maar ook andere aspecten komen uitgebreid aan bod. De basis van alle programma van The Little Gym is een driedimensioneel leerproces.

1. Goed in je vel! Fysieke activiteiten om die grenzeloze energie te verbranden, soepelheid en kracht op te bouwen, evenwicht en co?rdinatie te ontwikkelen en verder te werken aan behendigheid, ritme en een goede conditie.
 
2. Goed in je hoofd! Deze oefeningen zijn ontworpen om de geest en de leergierigheid aan te scherpen en bevorderen zodoende de luistervaardigheid, een langdurige concentratie en de besluitvorming.?
 
3. Goed in het leven! Met deze activiteiten worden levensopbouwende vaardigheden aangeleerd zoals delen, werken in groep, luisteren en zin voor verantwoordelijkheid.
 
The Little Gym biedt baby- en peutergym (0-3 jaar), peuter- en kleutergym (3-6 jaar) en gymnastiek (6-12 jaar) aan. Hiernaast organiseert The Little Gym tijdens schoolvakanties uitgebreide programma's voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Kijk op de website voor de inhoud van de programma's, lestijden en kosten. Klik op de roze button direct door!

Wij gingen ook gymmen bij The Little Gym en schreven een blog. Benieuwd naar onze ervaring, klik hier!

The Little Gym

Henkenshage 4
1083 BX Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs