• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Actieve indoor verjaardagsfeestjes in Amsterdam
Actieve feestjes binnen

Actieve indoor verjaardagsfeestjes in Amsterdam

Leuke actieve en sportieve kinderfeestjes voor binnen! Bekijk alle indoor verjaardagsfeestjes in Amsterdam.

Bowlingfeestjes, lasergamefeestjes, feestjes in een escaperoom, een VR feestje, een zwemfeestje en meer!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 68 resultaten
Pagina: 123
totaal 68 resultaten
Pagina: 123

Actieve binnen feestjes in de regio Amsterdam

Zoek je een sportief verjaardagsfeestje indoor voor je zoon of dochter in en om Amsterdam, Amstelveen en Zaandam? Op Kidsproof Amsterdam vind je alle leuke binnen feestjes die lekker actief zijn. Geef bijvoorbeeld je verjaardagspartijtje in een binnen speeltuin of indoor speelparadijs. Ook een kinderfeestje in een trampolinehal is heel populair.

Stoere buiten verjaardagspartijtjes in de regio Amsterdam

Extra stoer zijn feestjes waar je gaat karten op een kartbaan, kunt lasergamen in een indoor arena, ontsnapt in een escaperoom of een Virtual Reality game speelt tegen elkaar in een VR arcade of experience, een boulderfeestje in een boulderhal of een klimfeestje in een klimhal. In en om [3 regionamen] zijn er heel veel stoere indoor kinderfeestjes!

Feestjes leuk voor alle leeftijden, jongens en meisjes

Bowlen op een bowlingbaan, glowgolf spelen, bubbelbal in een sporthal, op een binnen waterbaan leren golfsurfen of wakeboarden, zwemfeestjes in een zwembad (bijvoorbeeld discozwemmen of zeemeerminzwemmen) en skifeestjes op een indoor skibaan. De leukste actieve kinderpartijtjes uit Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam vind je op Kidsproof.nl!