5x Kidsproof vakantie-adresjes in de buurt

6 juni 2018
Wij vinden het altijd een geniale oplossing, vakantie vieren in eigen omgeving! Zo kan één van de twee doorwerken terwijl de rest van het gezin lekker vakantie houdt! Ook altijd een succesje... opa en oma in de buurt een vakantie-adresje tippen zodat de kleinkinderen heel vaak op bezoek kunnen komen ;-) We hebben 5 hele fijne adresjes voor je op een rijtje gezet!
Camping De Wildhoeve
Kom naar deze camping met je eigen tent of caravan of huur een fijne accomodatie. Overal zijn leuke speeltuinen en waterratjes kunnen helemaal los in de waterspeeltuin, buitenzwembad én het binnenzwembad! In de schoolvakantie worden fantastische activiteiten georganiseerd door het animatieteam, zelfs theatervoorstellingen! En je kunt natuurlijk heerlijk de Veluwse natuur in!



Vakantieoord Het Lorkenbos
Bij Vakantieoord Het Lorkenbos in Otterlo vier je vakantie op de kleinschalige camping, in één van de schattige Veluwse boerderijen of met een groep in een Familiehuis! Vanaf het Lorkenbos loop je zo het bos in, kun je spelen op de Oerrr Natuurspeelplaats... of blijf lekker op het park met speeltuinen, zwembad, skelters en een animatie-team in het hoogseizoen.



Camping De Weerd's Hertenboerderij
Kamperen bij de boer is natuurlijk al leuk, maar kamperen bij een boer met alpaca's, herten, pony's, varkens, konijnen etc. etc. is natuurlijk helemaal fantastisch! En bij alleen maar knuffelen blijft het niet tijdens een vakantie bij deze camping in Nijbroek, kinderen mogen ook nog eens flink meehelpen op de boerderij!



Camping De Zandhegge
Camping De Zandhegge, vlakbij Epe grenst aan het heerlijke bos van de Veluwe! Je kunt deze camping kennen van Heggies Speelschuur! Naast deze binnenspeeltuin, is er ook een toffe buitenspeeltuin (grenst aan het terras!) met airtrampolines! Er staan skelters klaar, er is een buitenzwembad, boerderijdieren om mee te knuffelen en in het hoogseizoen is er een animatieteam.



Kampeerdorp De Zandstuve
Iets verder rijden, maar de moeite waard! Kampeerdorp de Zandstuve in Hardenberg is een kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. Ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en glamping! Ontdek wat er allemaal te doen is op Kampeerdorp de Zandstuve!