9x actief uitje voor energiebommetjes

3 juli 2022
Kinderen moeten af en toe echt even lekker los kunnen gaan! Springen, glijden, spetteren, klimmen en natuurlijk lol maken. Met deze dagjes uit zit je zeker goed! Een paar van onze favoriete hotspots op een rij!
Actieve uitjes in en om Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Jump around

Bij StreetJump Apeldoorn kunnen jumpers lekker los gaan in 10 verschillende Jump area’s en het nieuwe Airpark. Spring over de grote obstakels, show vette tricks en speel interactieve games. Stoere kids onder de 7 jaar kunnen komen jumpen tijdens de Mini-Jump.

Prinsessendag Paleis het Loo

Ook voor draken en astronauten?

Ja, iedereen is welkom op het leukste tuinfeestje van deze zomer op Paleis Het Loo. Kinderen leven zich helemaal uit. Alles staat in het teken van jezelf zijn, dus kom zoals je wil. Tijdens de vernieuwde Prinsen- en Prinsessendagen zijn er shows en activiteiten.


Klaar voor actie

Bij ZERO55 in Apeldoorn kunnen kinderen én volwassenen zich helemaal uitleven met elektrisch karten, interactief bowlen, de X-cube escaperoom, lasergamen en nog veel meer stoere games. Een echte hotspot voor gezinsuitjes en kinderfeestjes!

Koekoek Spraypark Vaassen

Super cool 

Roetsj van de glijbaan, maak een bommetje van de duikplank, geniet van de bubbels in de whirlpool of kom lekker spetteren in het spraypark buiten. Vervelen is geen optie bij Zwembad De Koekoek in Vaassen! 

Monkey Town Apeldoorn - speeltoestel

Apenkooi in het groot

Bij Monkey Town in Apeldoorn kunnen jouw apen naar hartelust klimmen, klauteren, glijden, springen én lasergamen. Voor de jongste aapjes is er een extra groot peutergedeelte. 


Spetter spatter

Het Boschbad in Apeldoorn is het grootste openluchtbad van Nederland! Je vindt hier 3 verwarmde baden, glijbanen, speeltuinen, midgetgolf en horeca mét gezonde opties.


Minigolf - Multi-activiteitencentrum Bussloo

De keuze is reuze 

Multi-activiteitencentrum Bussloo: de leukste in- en outdoor activiteiten van de Veluwe! Geniet van Glowgolf, Minigolf, Pitch&Putt, Lasergame, Voetgolf, E-Choppers (ook leuk met kinderen) en nog veel meer! Je vindt hen aan het strand van Bussloo tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. 

gamebox Apeldoorn

Ultimate fun experience 

Bij The Game Box in Apeldoorn kan iedereen, van jong tot oud, naar hartenlust gamen op de allernieuwste arcade spellen. Zet jouw game skills in en win te gekke prijzen! 

buitenpost - boomstammen - blotevoetenpad

Op blote voeten 

Bij het Blotevoetenpad op Landgoed Buitenpost in Twello loop je 2,5 km op je blote voeten langs obstakels en door het gras, zand en modder. Lekker vies worden mag hier! 


PS. Benieuwd naar de andere kindvriendelijke uitjes uit onze Hotspots gids? Je vindt ze allemaal in het overzicht!
Naar de website