5x cultureel uitje met kinderen

3 juli 2022
Een cultureel uitstapje saai? Echt niet! Bezoek een Kidsproof museum, neem een kijkje in de wereld van prinsessen en jonkers of zak weg in lekkere bioscoopstoelen! Wij hebben 5 culturele uitjes met kinderen op een rijtje gezet!
Culturele uitjes in en om Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Kidsproof museum

Een museumbezoek aan het CODA Museum in Apeldoorn is hartstikke leuk met de speciale opdrachtenboekjes die bij elke tentoonstelling worden gemaakt. Of ga creatief aan de slag in het Atelier! De speciale kinderactiviteiten vind je in onze Uitagenda.

Speurtocht kasteelpark Cannenburch

Voor Prinsesjes en jonkers

Ga met je kinderen op ontdekkingstocht door Kasteel Cannenburch in Vaassen! Volg samen de kinder-audiotour op je eigen telefoon, beleef de schilderijen die tot leven komen en doe de super toffe, nieuwe speurtocht door het Kasteelpark. Tip: check ook de Uitagenda voor de leuke kinderactiviteiten!

MIMIK in Deventer

Tof plekje aan de IJssel

Regen of juist even afkoelen? Kom dan een leuke kinderfilm kijken bij MIMIK in Deventer. Extra leuk: neem het pontje over de IJssel en kom precies voor de deur uit. Check snel het toffe zomerprogramma!

beeldentuin kroller-muller museum

Kunst en natuur

Ontdek samen het Kröller-Müller Museum met het Museum Dobbelspel of spannend speurspel. Geniet buiten van de beeldentuin én de natuur. Ook tof: ga op een blind date met een kunstwerk.

paleis het loo kamer

Prins(es) voor een dag

Paleis Het Loo is weer open! Met de familie-audiotour 'Thuis bij de Oranjes' ontdek je grappige verhalen over dit bijzondere huis en de bewoners. Hoe zou jij het vinden om vanaf je 10e al te leren hoe je koning(in) moet zijn?

PS. Benieuwd naar alle kindvriendelijke plekjes uit onze Hotspots gids? Je vindt het hele overzicht hier! Naar de website