De leukste musea & leerzame uitjes in Apeldoorn-Deventer
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Apeldoorn-Deventer

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Apeldoorn-Deventer!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Apeldoorn-Deventer.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 61 resultaten
Pagina: 12
totaal 61 resultaten
Pagina: 12

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Apeldoorn-Deventer

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Apeldoorn-Deventer vind je alle kindvriendelijke musea in Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Apeldoorn-Deventer zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Apeldoorn-Deventer

In de bibliotheken in Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Apeldoorn-Deventer vind je alle bibliotheken in de regio.