17x zomervakantie uitjes in en om Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Veluwe!

7 juli 2023
Yes, zomervakantie! Zes heerlijke weken geen school… tijd voor leuke dingen! Er is deze zomer weer zoveel te doen in en om Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Veluwe. Wij verzamelden de leukste zomeruitjes met kinderen voor je.
Zomervakantie uitjes 2023
Heerlijk, vakantie! Weer even lekker lang de tijd om met het gezin leuke dingen te doen. In deze blog vind je heel veel inspiratie om er in de vakantie op uit te trekken. In de stad of de natuur, om de hoek of iets verder weg: we verzamelden de leukste uitjes!

Kinderfilms Gigant - Casper en Emma

Kinderfilms bij Gigant

Deze zomer zie je de leukste kinderfilms bij Filmhuis Gigant! Casper en Emma zijn terug met een gloednieuw vakantie-avontuur. Of ga mee op ontdekkingsreis naar de Noordpool met het kleine dappere hondje Titina. Benieuwd?
Check het programma >>Huis Verwolde zomervakantie 2023

Zomer bij Huis Verwolde

Er is in de zomervakantie van alles te beleven voor kinderen bij Huis Verwolde! Ga mee met de gouvernante en ervaar hoe de adel leefde, bekijk het prachtige huis of ga op stap met een knapzak en speur lekker buiten door het bos. 
Kom op bezoek >>

Zomervakantiestunt bij Multi Fun Bussloo

Zomervakantiestunt

Korting op de leuke activiteiten van Multi Fun Bussloo? Wil wil dat nou niet!? Kom dobbelen voor korting op Minigolf USA, Glowgolf Het Wilde Westen, Voetgolf, Pitch&Putt en de E-Tour. Als je heel veel geluk hebt, dan is de activiteit zelfs gratis!
Zo werkt het >>

Apenheul - Expeditie Na-aap

Ontdek Apenheul tijdens Expeditie Na-aap

Zijn jullie de beste na-apers? Doe mee aan Expeditie Na-aap in Apenheul. Tussen de apen vind je de leukste na-aap opdrachten en voorstellingen. Kids kunnen spelletjes doen, schminken en als een aap door de speeltuinen slingeren.
Lekker na-apen >>

Zomervakantie bij Cinemajestic

Zomer bij Cinemajestic

Bij Cinemajestic Zutphen zie je alle nieuwe kinderfilms: Elemental, De Oneindige Slijmfilm, De Bellinga's en nog veel meer! Cool: een hapje en een drankje bestel je makkelijk in de zaal door op de serviceknop te drukken. 
Bekijk alle films >>

Klaterklanken De Haere - familieconcert

Klaterklanken De Haere

Lekker chillen op Landgoed De Haere en ondertussen genieten van concertjes die overzichtelijk kort zijn. Oók heel leuk voor wie normaal nooit naar een klassiek concert zou gaan. Met peuterconcert, familieconcert en familiewandeling. 
Reserveer alvast een kaartje >>

Zwemmen in de openlucht

Het grootste buitenbad van Nederland vind je gewoon in Apeldoorn! Met drie verwarmde zwembaden, glijbanen, diverse (water)speeltuinen, midgetgolf en een enorme ligweide is het Boschbad een heerlijk plekje in de zomer. 
Spetterpret >>

Binky - shows

Op bezoek bij Binky

In de zomervakantie kan je elke dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag genieten van Binky en zijn vriendjes tijdens de leuke en leerzame shows. En verder natuurlijk lekker knuffelen met de dieren en eindeloos spelen in de speeltuin!
Kom je kijken? >>

Orpheus KinderKaravaan 2023

Orpheus KinderKaravaan

Van 7 t/m 18 augustus trekt de KinderKaravaan van Theater Orpheus door Apeldoorn, Zutphen, Beekbergen, Klarenbeek en Lochem. Neem eenkleedje mee en bekijk de vrolijke voorstelling 'Au!' helemaal gratis. Zo leuk!
Bekijk alle locaties >>

Flierefluiter - Zomer festival

SuperZomerFestival

Met het indoorspeelparadijs, de buitenspeeltuin met zwembad en de kinderboerderij is De Flierefluiter sowieso al een bezoekje waard. Maar tijdens het SuperZomerFestival hebben ze nog veel meer te bieden!
Op naar Raalte! >>

Ouwehands Dierenpark Rhenen - zomervakantie

Inspirerend dierenuitje

Onze Kidsproof reporters gingen op bezoek bij Ouwehands Dierenpark Rhenen. Ze liepen de Recycle Route, zagen de Bamboo Bill show, deden een puzzeltocht bij de Academie en bewonderden de vele jonge dieren. 
Lees hier hun ervaring >>

Museumfabriek - zeemonsters

Levende watermonsters

Ontdek de fascinerende wereld van zeemonsters bij De Museumfabriek in Enschede! Bewonder fossielen, levende watermonsters en leer over de plastic soep. Voor alle leeftijden zijn er leuke, creatieve activiteiten. 
Monsterlijk leuk >>

Royal Ride Apeldoorn met kinderen

Getest: Royal Ride

Bij een uitje met je kinderen denk je misschien niet meteen aan een fietstocht. Wij hebben de Royal Ride fietstocht in Apeldoorn getest en deze is echt hartstikke Kidsproof. Aanrader voor kids vanaf 7 jaar! Je leest het in onze blog.
Dit vonden wij ervan! >>

Kidsproof tips bij Bussloo

Kidsproof tips bij Bussloo

Bij warm zwemweer staat recreatiegebied Bussloo waarschijnlijk hoog op je lijstje. Ook op een iets minder tropische dag is Bussloo echt een top plekje. Wij vertellen je waarom én geven je onze favoriete Kidsproof tips!
Zoveel te doen >>

Zomer bij NMM
Stoer zomeruitje

In de zomer zijn er stoere activiteiten voor kids bij het Nationaal Militair Museum. Test je soldatenskills en stap in de kistjes van een soldaat, scheur een rondje in een minitank, leef je uit in speelwereld Xplore en ontdek de F-16 tentoonstelling.
Voor alle avonturiers >>

PAW Patrol Live! bij Orpheus

PAW Patrol Live!

Klaar voor actie?! PAW Patrol Live! – De Grote Race is terug in het theater! Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. Eind augustus te zien bij Orpheus.
Ga mee op avontuur >>

Ervaar het OV - zomerdeals 2023

Reis met flinke korting

Lekker een dagje op pad met de kids in de vakantie? Ga eropuit met het OV! Dit is voor veel kinderen een hele belevenis. De hele vakantie reis je voordelig in de bus en de regionale trein, met de acties van Ervaar het OV. Waar ga jij naartoe?
Check alle voordelige tickets >>

Laat ons weten hoe het was via apeldoorn@kidsproof.nl of tag ons op instagram!

Fijne zomer!

Liefs,
Patricia

Naar de website