Leuke kinderuitjes in en om Breda!
Uitagenda met tips voor kinderuitjes

Leuke kinderuitjes in en om Breda!

De leukste kinderuitjes in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal! Onze Uitagenda staat vol activiteiten die je op een bepaalde dag kunt doen met kinderen. Check onze kinderuitjes, gezinsuitjes, weekendtips, winteruitjes en weekenduitjes!

PS: er zijn ook veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Breda, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 142 resultaten
Pagina: 12345
totaal 142 resultaten
Pagina: 12345

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Breda!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Breda: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Op Kidsproof Breda vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)