5x met korting shoppen voor je kids in Designer Outlet Roosendaal

21 februari 2022

In de Designer Outlet Roosendaal in Roosendaal kun je mooie kortingen en leuke deals scoren voor merkkinderkleding en kinderschoenen. Met de tips van Annemarie haal je het beste (lees: de meeste korting) uit je shoppingtrip!

De leukste merken en kinderkledingwinkels in Designer Outlet Roosendaal

Laten we beginnen met de outletstores voor kinderen die er zijn in Designer Outlet Roosendaal. Je kunt ze indelen in vier soorten. Als eerste de echte kinderwinkels: Vingino, 4funkyflavours, Petrol Industries en Tumble ’n Dry hebben elk hun eigen kinderwinkel in Roosendaal.


Tumble 'n Dry store

Bij de populaire sport- & schoenmerken Nike, Adidas, Puma, Skechers, O’NEILL en Protest vind je leuke gympen en sneakers voor kids én fijne sportkleding. Dan zijn er natuurlijk de grote merkenstores met een kindercollectie: Levi’s, Guess, America Today, Ballin’ Kids en Tommy Hilfiger.

Dit zijn mijn 5 tips voor je ultieme bezoek aan Designer Outlet Roosendaal (of een andere outletmall).

Hoe haal je de max uit je shopping trip naar de outletmall?

  1. Ga vroeg in de ochtend

Dit is echt de allerbelangrijkste ‘how to survive an outletmall’-tip! Kies een rustig tijdstip. Ga bij voorkeur ’s morgens vroeg naar Designer Outlet Roosendaal. Wij gaan altijd om 9 uur ’s morgens op zaterdag. Tot 12 uur is het dan goed te doen, daarna wordt het snel druk. ’s Middags lopen de rijen en wachttijden in de winkels op, dus dat vermijd ik altijd.

  1. Plan de volgorde van je winkels

Nike, Guess, America Today, Tommy Hilfiger… allemaal héle populaire outletwinkels. Bezoek deze winkels als eerste en ga daarna naar de andere winkels op je lijstje. Download van te voren op de website de plattegrond en check welke winkel waar zit, zodat je doelgericht kunt winkelen.


Nike gympies, wat leuk!

Zo scoor je de beste kortingen op kinderkleding en kinderschoenen in Designer Outlet Roosendaal

  1. Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voorbereiding is het halve werk. Meld je gelijk even aan voor de nieuwsbrief van Designer Outlet Roosendaal. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste kortingsacties. De ‘Back to school’ nieuwsbrief staat bijvoorbeeld vol met extra kortingen op nieuwe collectie.

  1. Word Fashion Club Member

Verdiep je in de memberships. Bij Designer Outlet Roosendaal krijg je als McArthurGlen Club member gepersonaliseerde beloningen, eerste toegang, exclusieve voordelen en meer. Kijk op de site van Designer Outlet Roosendaal.

  1. Scoor extra korting in de uitverkoopmaanden

In de outletwinkels bieden ze je het hele jaar de outletprijzen aan, maar de allerbeste kortingen krijg je in de sale. In juli/augustus en in januari scoor je in de uitverkoop extra goeie kortingen op de leukste kindermerken!

Vingino winkel
Vingino winkel

Kinderen mee of niet? Mmmmm, eerlijk is eerlijk, ik doe mijn kinderen geen plezier met winkelen. Als ze het zat zijn, dan zijn ze het ook écht zat ;( Maar bij het outletshoppen vind ik het wel handig om ze bij me te hebben, zodat ze kunnen passen. Dus maak ik een lijstje met de winkels die ik wil bezoeken en dat lijstje werk ik van boven naar beneden af. Tussendoor stoppen we dan natuurlijk even bij Daan’s Churros, die te vinden is op het Adidas plein.


Daan's Churros

Voor een goeie koffie en wat lekkers erbij ga ik ’t liefst naar Casa del Caffè. Hier vind je een rustig plekje en is ook écht gezellig.

Veel shopplezier!

Annemarie