Halloween-uitjes voor kids in Breda, Oosterhout en Etten-Leur en omgeving!

21 oktober 2019
Halloween wordt steeds meer gevierd en dat merken we! Er zijn zoveel leuke, spannende activiteiten voor kinderen in onze omgeving. We hebben er een aantal voor jullie verzameld!
Halloween bij STEK
Spoken en griezels, durf jij het aan, om op STEK in het donker op speurtocht te gaan? Lekker wat eten en dan op jacht, met je zaklamp aan in de donkere 'nacht'. Kom dan 25 oktober langs!


Halloween met discozwemmen

Op vrijdag 25 oktober wordt het buitenpark van De Warande overgenomen door Halloween griezels. Via een spannende route kom je uiteindelijk terecht in het zwembad voor een disco-feestje in Halloween-stijl.

Spannend spookhuis
Bij Kids-Time maken ze op 26 oktober van de bovenverdieping een spannend spookhuis, je kunt het feestje zo griezelig maken als je zelf wilt of durft…Er is een kampvuur en een griezelige Halloween-disco. Kaartjes kun je nu reserveren.

Halloween knutselen!
Bij Pluktuin Blommenveld kun je onbeperkt kleine sierpompoenen plukken (op=op), marshmallows braden, het gewicht raden van een reuzen pompoen, heksendrank drinken en een spinnenweb maken met een zelf gevonden kastanje. Het is op 26/27 oktober en 2/3 november. Wel even van te voren opgeven.

Halloween bij de kinderboerderij
Bij Kinderboerderij MEK in Oosterhout kun je op 2 november pompoen uithollen, de 'engste' knutselwerken maken, meedoen met de verkleedwedstrijd, spinnen zoeken en meedoen aan een bezemrace. Let op: voor een aantal activiteiten dien je je vooraf op te geven.Kinderfeest bij Groenrijk 
Knutselen voor jonge en oudere kinderen, spinnencakeje versieren, griezelgebitje maken van appel, dieren pompoen maken, je kunt je laten schminken, griezelsnoepjes eten, tovenaar Merlijn komt langs met spannende proefjes en een Heks komt op bezoek met haar heksendrankje. Datum: 26 oktober.

Halloweenoptocht
Donderdag 31 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse optocht door Etten-Leur. Loop samen door de wijken en sluit af bij het kampvuur met wat lekkers.

Halloween met pannenkoeken
Kom donderdag 31 oktober verkleed naar Koeckers. Op deze dag is er een speciaal griezelmenu voor de kinderen t/m 12 jaar. En je krijgt ook nog een extra griezel-verrassing!

Halloween met treinen
Tijdens Halloween (2 november) rijden de locomotiefjes van Stoomgroep Zuid in het donker! De baan is wel verlicht met lampionnetjes. Bang om kou te vatten is niet nodig, er staan overal vuurkorven om warm te blijven.

Boerderij Wolfslaar
Op 26 oktober beleef je een spannende avond met weerwolven, geesten, poortwachters en andere duistere sujetten. De avond wordt afgesloten rond een kampvuur met weerwolvenbloed en weerwolvenspek! Wel even je van te voren opgeven.

PS Check hier onze blog met 9x creepy Halloween snacks!