Sinterklaasintochten in en om Breda 2022

6 november 2022
Sinterklaasintocht! Hij komt...hij komt...de goede lieve Sint! En natuurlijk willen jullie hem ook in levende lijve zien! Wij hebben alle intochten in en om Breda 2022 voor je op een rijtje gezet!

Zaterdag 12 november, Sinterklaas komt aan in Nederland!
Heerlijk om met warme chocolademelk en speculaas naar de televisie-uitzending te kijken waarin je kan zien dat Sinterklaas aankomt.
Op zondag 13 november en daarna komt Sinterklaas in en rondom Breda langs. Kijk hier waar hij komt!

Breda Park Valkenberg
Via een wandeling door het park, langs vele Pieten, waaronder DJ-Pieten, een Dansschool, Pietenband en trikes, kom je aan de de Sint om hem persoonlijk welkom te heten.

Breda Belcrum
De sint komt 13 november aan op de veilingkade om een een rondje te doen door Belcrum. In de middag is er een feestmiddag met allemaal leuke activiteiten!

Breda Prinsenbeek
Sinterklaas komt op 13 november aan op de Markt in Prinsenbeek, wat een feest! Zorg dat je erbij bent.

Terheijden
Dit jaar komt Sint op 13 november aanmeren in Terheijden. Aansluitend is er een pietenspeurtocht, vind jij alle pietjes?

Bavel
Op 13 november komt Sinterklaas in Bavel aan! De intocht begint dit jaar om 13.00 uur. De Sint doet met zijn gevolg een grote ronde door Bavel.

Etten-Leur
Op 13 november komt Sinterklaas naar Etten-Leur. Hou de site in de gaten voor de exacte tijden.

Princenhage
Sinterklaas heeft in hoogst eigen persoon toegezegd dat hij dit jaar weer "gewoon" naar Princenhage zal komen en wel op zondag 27 november.

Oosterhout
Op 13 november zal Sinterklaas in Oosterhout aankomen. Kom jij ook kijken naar de intocht.

PS Naast de intochten zijn er nog een hele boel andere leuke Sinterklaas activiteiten! We zijn druk bezig om deze in onze Uitagenda op te nemen. Weet jij nog een tip laat het ons weten via breda@kidsproof.nl