Bibliotheek Etten-LeurTerug naar het overzicht

De plek om (e-)boeken, luisterboeken en tijdschriften te huren! En er zijn nog meer leuke activiteiten.

Bij deze bieb kun je voor alle leeftijden boeken, dvd's en cd's lenen.

Zo is er voor de baby's Boekstart mogelijk. BoekStart laat ouders ontdekken dat het lezen van boekjes samen met hun baby leuk en leerzaam is. Je kan gratis een koffertje ophalen, waarin een aantal leuke boekjes voor baby's in staan en lid worden van de bibliotheek.

Voor peuters wordt er maandelijk Peutervoorlezen georganiseerd. De jeugdbibliothecarissen lezen een boek voor die geschikt en leuk is voor 2 tot 4 jarigen. Ook kinderen die niet lid zijn van de bibliotheek kunnen gratis aansluiten.

Voor de kinderen die aan zelf lezen toe zijn, wordt er op diverse niveau's boeken aangeboden. Boeken voor beginnende lezers, voor kinderen met bijvoorbeeld dyslexie en vlotte lezers.

En dan heb je ook nog de Speelotheek! Kinderen groeien net zo snel uit hun speelgoed als uit hun kleding. Dat kan dus aardig in de papieren lopen. De Speelotheek is dan een uitkomst. Voor een klein bedrag kun je bij de Speelotheek (zo goed als) nieuw speelgoed lenen. 

Wil je meer informatie over De Nobelaer, klik dan via de roze button direct door naar hun website!

PS Wist je dat in de Eropuit-categorie allerlei leuke tips voor een dagje weg in onze omgeving staan?

De Nobelaer

Parklaan 2
4873 ER Etten-Leur
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het BRIK festival is weer in Breda!

Het BRIK festival is weer in Breda!

Kom naar dit internationale festival speciaal voor kinderen! Er zijn 5 verschillende voorstellingen ook voor de kleinste kinderen vanaf 0,5 jaar. Het is heel knus opgezet overal en dat betekent een heel fijne en gezellige sfeer. Fotograaf Hans Gerritsen

Ga naar het Brik Festival!