Kabouterpad Mastbos!Terug naar het overzicht

Heel leuke interactieve boswandeling bewegwijzerd door kabouters voor 4 t/m 7 jarigen!

In het bos staan verschillende kleurige kabouters die jou de weg wijzen door het bos! Hartstikke leuk en spannend voor de kinderen...wie ziet als eerste de volgende kabouter?

Bij elke kabouter kun je een leuk opdrachtje doen! Wie kan het zachtst naar de volgende kabouter lopen? Hoeveel handjes is een boom dik? Kun je net als een konijntje sprongetjes maken? En zo nog veel meer!

Het boekje kun je downloaden via de website van Staatsbosbeheer. Klik via de roze button direct door naar de website.

Wil je als echte kabouters door het bos gaan? Dan kun je gebruik maken van het kabouterarrangement bij Restaurant Boschwachter in 't Mastbos (startpunt van de wandeling). Je krijgt dan heel leuk een echte kaboutermuts en na de heerlijk wandeling kun je genieten van kaboutersap en een kabouterpannenkoek!

In de Chaamse bossen heb je ook een leuk kabouterpad. Check hier alle info!

PS Op zoek naar andere inspiratie voor een dagje weg in de omgeving? Kijk dan verder in onze Eropuit-categorie!

Kabouterpad Mastbos

Huisdreef 4
4836 AM Breda
Openingstijden Gehele jaar (kijk hier voor de exacte openingstijden voor het restaurant) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het BRIK festival is weer in Breda!

Het BRIK festival is weer in Breda!

Kom naar dit internationale festival speciaal voor kinderen! Er zijn 5 verschillende voorstellingen ook voor de kleinste kinderen vanaf 0,5 jaar. Het is heel knus opgezet overal en dat betekent een heel fijne en gezellige sfeer. Fotograaf Hans Gerritsen

Ga naar het Brik Festival!