icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120

De LeijhoeveTerug naar het overzicht

Kinderboerderij in Rijsbergen met een fijn speelbos en een prachtige speeltuin!

Kids hebben hier eindeloos speelplezier! Bij de kinderboerderij zie je mooie oud Hollandse dieren! De konijnen hebben een heel bijzonder verblijf! Ze leven net als kabouters in mooie paddenstoelen! Kom snel maar eens kijken naar hun huisjes in het speelbos!

In het speelbos spelen niet alleen de konijnen erop los! Zelf kun je hier heerlijk klimmen en klauteren! En als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog een te gekke speeltuin met een kabelbaan!

Even bijkomen van al dit speelplezier! Dat kan in de brasserie onder genot van een kopje koffie met taart of een heerlijke lunch!

Heb jij ook al zo'n zin om langs te komen? Klik voor meer informatie via de roze button direct door naar de website van Kinderboerderij De Leijhoeve!

PS Klik hier voor andere leuke tips voor een dagje weg in onze omgeving!

Kinderboerderij De Leijhoeve

Burg. N. de Jaegerplein 1
4891 NL Rijsbergen
Openingstijden Dagelijks geopend (kijk voor de exacte openingstijden op hun website) Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstwandelingen

Herfstwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en herfstschatten zoeken! Check de vele natuurgebieden om ons heen voor inspiratie!

Naar de tips!