Verhaalvontuur SpeurtochtTerug naar het overzicht

Ontdekkers gezocht! Verhaalvontuur is een interactieve, speurtocht in één in Breda!
Hou je van speuren en spelen? En luister je graag naar de spannende verhalen die Breda rijk is? Ga dan nu op Verhaalvontuur; een interactieve speurtocht voor het hele gezin. Leuk om te doen op een vrije dag.

Met een echte speurkaart in de hand loop je langs de Grote Markt, ontvang je virtuele duivenpost bij het Spanjaardsgat en hoor je alle roddels van vroeger die er in het Valkenbergpark ten ronde gingen.
Heb jij het volgende punt gevonden? Scan met je telefoon of tablet de Story Codes (QR) op de unieke missiekaart.

Via een filmpje vertelt een Storyteller samen met acteurs uit Breda je een mooi verhaal over de plek waar jij staat en geeft je een spannende missie mee op zoek naar het volgende punt.

Speur de hele route af, kraak de code en win een prijs! Maar... pas op de boef ligt op de loer!

Een Verhaalvontuur duurt ongeveer 1.5 uur en is geschikt voor gezinnen met kids vanaf 4 jaar. Verhaalvontuur is coronaproof want je gaat gezellig met je eigen gezelschap op pad. 

Ga jij het avontuur aan? Klik op de roze button voor meer informatie over de kaart ophalen bij het gezellige koffietentje In Kannen en Kruiken!

Ps Heb je dit Verhaalvontuur al gedaan? Er is ook een Verhaalvontuur in Haarlem en in Amsterdam.

Verhaalvontuur


Breda
Openingstijden zie website Prijs €19,50 per speurkaart Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

De leukste uittips ook in je mailbox!

De leukste uittips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in!