Zwembad De WildertTerug naar het overzicht

Neem een plons met het gehele gezin in dit leuke zwembad met glijbaan in Zundert!

Bij Zwembad De Wildert zijn er voldoende leuke faciliteiten voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er een kinderspeelbad met een waterdiepte van 15 cm. De kinderen kunnen heerlijk spelen in dit bad en als ze wat ouder zijn in het recreatiebad met bruisbank.

Grote lol zullen de kids hebben bij het afgaan van de waterglijbaan van ruim 30 meter. Bij mooi weer kun je genieten van het buitenzwembad en de zonneweide. Genoeg speel- en zwemplezier dus voor iedereen!

Op de laatste vrijdag van de maand is er vanaf half 8 's avonds zelfs discozwemmen. Ga jij lekker swingen en dansen met je kids?

Voor meer informatie over de mogelijkheden van dit zwembad, klik je via de roze button direct door naar hun website

PS Op zoek naar inspiratie voor feestjes? Kijk dan verder in onze Kinderfeestjes-categorie!

Zwembad De Wildert

Wildertsedijk 61
4881 ET Zundert
Openingstijden Maandag t/m zondag (kijk voor de exacte tijden voor vrij zwemmen en discozwemmen op hun website). Prijs Zie website voor de verschillende mogelijkheden van abonnementen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Musical4Daagse in Chassé

Musical4Daagse in Chassé

Je kan je kind weer opgeven voor de Musical4Daagse die tijdens de zomervakantie in het Chassé Theater is! Dit is een ervaring voor kinderen waar ze veel van leren en niet meer zullen vergeten!

Geef je kind op voor deze 4Daagse!